joi, 8 octombrie 2009

Tendinte moda incaltaminte pentru toamna 2009 - iarna 2010

Noile tendinte in moda difera de cele anterioare in mare parte in ceea ce priveste forma si culoarea. Noul sezon se axeaza mai mult pe aspectul practic fata de toamna 2008 - iarna 2009.

Dispar formele ciudate, paleta larga de culori si elementele mari. Noile tendinte se axeaza pe calitate, simplitate si stil.

Desigur, unii creatori de moda au prezentata colectii de incaltaminte extravagante, dar acest lucru este sfidator in momente de declin economic.

Incercati sa optati pentru stilul de pantofi usor de purtat. In prezent, de top in moda este incaltamintea fara varsta.

Paleta de culori pentru pantofii acestei ierni este neagra, aproape mistica. Culorile inchise, negru si culori ca albastru inchis, gri inchis, gri petrol, violet inchis si rosu profund sunt culorile preferate.

Rosu este culoarea care readuce starea de spirit buna. Tonuri de maro mediu, in special culoare coniac va aduce forte noi in moda incaltaminte. Discrepanta regasita in vara 2009 se regaseste si in tendintele toamna 2009 - iarna 2010.

Tendinta tocuri - variatiile de baza pentru toamna 2009 - iarna 2010 sunt toc stiletto, toc stabil: toc patrat sau toc trapez de inaltimi diferite, cu cat mai mare, cu atat mai bine.

Tendinta principala pentru incaltaminte in toamna 2009 - iarna 2010 sunt botine si cizme lungi peste genunchi.

Pe incaltaminte (pantofi, botine, cizme, etc.) se regasesc detalii interesante cum sunt franjuri, pietre, flori si materiale de textura diferita. De aceasta data detaliile sunt minimizate fata de primavara - vara 2009.


Toamna si iarna sunt anotimpuri reci si este necesar ca incaltamintea sa mentina picioarele calde si uscate.


Noi sunt stilurile de incaltaminte pana la genunchi sau mai sus de genunchi. Tesaturile moi permit purtarea cizmelor peste genunchi.

Cizmele peste genunchi au fost prezentate in anul 2009 diferite stiluri. Acestea pot fi purtate atat cu ciorap-pantalon cat si in multe alte moduri.

Materialele din care sunt realizate cizmele peste genunchi pot fi piele, piele de caprioara, matase sau dantela. Cele mai populare culori sunt negru, gri, maro, rosu.

Aceeasi pereche de cizme peste genunchi poate fi purtata cu rochii scurte, fuste mini, pantaloni scurti, blugi skinny, pantaloni, colanti sau sosete lungi.

Puteti sa purtati cizme peste genunchi atat la birou cat si la munca


Ghetele scurte sunt in continuare o necesitate pentru femei. Tocurile de tip cubanez asigura stabilitate chiar in ciuda inaltimiii impresionante. Tendinta talpilor inclina spre stilul dur.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino