marți, 16 februarie 2010

Cizme peste genunchi

Cand vine vorba despre tendintele modei in anul 2010 putem vorbi despre subtilitate si traditie. In timp ce multi vor purta tinute clasice si culori traditionale fiecare va simti nevoia sa atraga atentia: pana la urma, nu fiecare persoana care vrea sa fie la moda vrea sa iasa din multime?

Cea mai important trend pentru incaltaminte pentru anul 2010: cizme peste genunchi.

Cizmele peste genunchi sunt fara indoiala cea mai sexy tendinta pentru incaltaminte pentru sezonul toamna/iarna si atat timp cat acestea urla "sex" aveti grija sa nu o faca intr-un mod nepotrivit. Sa nu uitam ca aceste cizme peste genunchi sunt de asemenea purtate de acele femei singure care nu lasa masinile sa astepte prea mult pe centura. Deci evitati sa cumparti cizme peste genunchi ieftine si atunci cand alegeti o pereche de cizme peste genunchi orientati-va spre tocuri compacte si finisaj patentat.

Materiale cizme peste genunchi
In cazul in care nu va permiteti o perche de cizme peste genunchi de firma, scumpe (si nu doriti sa purtati o pereche de cizme peste genunchi din PVC) ce materiale sunt recomandate? Cizme peste genunchi din piele care sunt cea mai sigura investitie; puteti opta pentru negru mat sau maro. Daca doriti o culoare mai deosebita de cizme peste genunchi puteti opta pentru verde masliniu sau tonuri neutre/ cream. Cizme peste genunchi din piele intoarsa - cealalta alegere majora pentru acest trend, aceastea pot fi negre, maro, gri si o alta varietate de culori. Un alt material incorporat in cizmele peste genunchi este lana - poza de mai sus prezinta o pereche de cizme peste genunchi cu captuseala din lana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino