joi, 11 februarie 2010

In 2010 se poarta rochii lungi cu crapatura

Dupa numeroase sezoane in care s-au purtat rochiile scurte si rochiile foarte scurte a venit momentul ca un nou val de rochii lungi sa-si gaseasca locul pe covorul rosu, in garderobe si mai cu seama in editoriale si reviste de moda. Deci cum sa fii sexy fara o rochie care este o rochie prea scurta? Cu noua tendinta 2010 care este crapatura inalta.
rochii lungi cu crapatura inalta

Rochia cu crapatura pana la genunchi nu se mai poarta in 2010.

Cu ce a fost inlocuita?

Cu rochii lungi sau fuste lungi cu crapatura inalta care arata nu atat de subtil piciorul atunci cand mergeti - De fapt, rochiile lungi cu crapatura inalta nu sunt deloc subtile. Pentru un si mai mare impact vizual, crapatura ajunge pana in partea de sus a coapsei ajungand pana la sold.

Rochiile pot avea o crapatura pe o singura parte, crapatura pe mijloc sau crapaturi in ambele parti.

Rochii lungi cu crapatura inalta pe podium

Probabil ca nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca cele mai interesante rochii lungi cu crapatura inalta au fost pe prezentate de Versace. Pana la urma, insuflarea "atractiei" unei rochii este specialitatea Versace.
Alte exemple importante de rochii lungi cu crapatura inalta au venit de la Pucci - rochii senzuale, Lanvin - cu influente grecesti.
rochii lungi cu crapatura inalta

Sfaturi pentru cum sa purtati rochii lungi cu crapatura inalta

Tocurile sunt absolut necesare. Pantofii fara toc vor anula complet look-ul sexy dat de crapatura foarte inalta.
Picioarele bronzate si tonifiate sunt perfecte pentru vara 2010. De asemenea, puteti folosi o pereche interesanta de ciorapi.
Optati pentru tesaturi usoare, vaporoase pentru primavara - vara 2010. Miscarea si tesaturile fine reprezinta cea mai importanta parte a atractiei.
Evident, rochia lunga cu crapatura inalta nu este o tinuta pentru strada de zi cu zi. Purtati o rochie lunga cu crapatura inalta atunci cand doriti sa atrageti privirile celor din jur.
rochii lungi cu crapatura inalta

Doamna in roz? Rozul a fost intotdeauna culoarea preferata a doamnelor si de ce nu ar fi atat timp cat unele arata uimitor in ea? Nu stiu daca culoarea acestei rochii lungi cu crapatura adanca sau designul este cel care vrajeste pe toata lumea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino