joi, 11 februarie 2010

In primavara 2010 se poarta pantalonii scurti

Multe dintre tendintele recente din moda au adus referire la pantalonii scurti si avand in vedere popularitatea lenjeriei intime purtate ca imbracaminte nu ar trebui sa fie deloc o surpriza.


Pantaloni scurti sexy

In trecut, pantalonii scurti erau mai degraba potriviti pentru o sala de sport decat pentru strada. La sfarsitul anului 2007 pantalonii scurti sexy au patruns in moda. Desi nu au ajuns sa fie purtati pe strada pana in anul 2009 si au fost deseori purtati pe sub fuste, pantaloni sau haine de blana, in cazul actritei Kate Mossa, influenta acestora a garantat ca pantalonii scurti sexy ar trebui sa fie luatri in seama de catre creatorii de moda.

Asa s-a intalmplat la prezentarile de moda pentru primavara 2010. Pantalonii scurti sexy sunt in primul rand. Intotdeauna pentru personalitati puternice, increzatoare. Intotdeauna pentru a crea o impresie buna. Pantalonii scurti sexy nu sunt pentru personalitati slabe, pentru acele persoane care nu au incredere in ele.

Sfaturi pentru a purta pantaloni scurti:
• Cautati pantalonii scurti care sa urmeze corpul dumneavoastra, unii dintre acestia, fiind foarte scurti, arata ceea ce speram sa fie un posterior perfect tonifiat. Va rugam ca pantalonii scurti de acest tip sa ii purtati doar seara.
• Purtati pantalonii scurti sexy doar cu tocuri – asta daca nu sunteti model si lucrati  Victoria’S Secret. Tocurile va subtiaza si da forma atat picioarelor cat si posteriorului.
• Puteti purta pantalonii scurti in stil vintage pentru un look sexy foarte dragut.
• Daca doriti sa adaptati moda primavara 2010 in sezonul de toamna sau iarna puteti sa purtati pantalonii scurti peste ciorapi sau colanti. De asemenea puteti utiliza dresuri colorate pentru a mari impactul.
• Pantalonii scurti in primavara 2010 sunt in numeroase culori si modele.
• Noaptea, puteti purta pantalonii scurti cu paiete.
• In timpul zilei puteti fuziona perfect tendinta pantalonilor scurti cu tendinta de inbracaminte sport.
• In cele din urma, trebuie sa aveti un corp potrivit pentru a purta pantalonii scurti sexy. Acestia sunt fantastici daca aveti un posterior tonifiat, dar altfel veti cadea in derizoriu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template Vector by DaPino